God jul!

Även fast det inte känns som jul över huvud taget, så är det fanimej det!
Jag har just gjort mig iordning och väntar på att alla ska komma så att julen kan börja på riktigt, även om det inte blir samma grej när det inte är snö.
Och imorgon kommer Pippi hit och stannar i några dagar, äntligen får man träffa henne igen! Vi kommer förmodligen hinna småtjabba innan hon åker hem igen, men det är väl sånt syskon är till för, right?
 
Hinner inte skriva så mycket mer, måste göra iordning det allra sista och hjälpa mamma lite, har inga bilder på hur jag ser ut idag så ni får några gamla. Hoppas ni får en riktigt bra jul alla fina!
 

Fotostudio och fina vänner

Åhgud, det är en vecka kvar i skolan sedan är det äntligen jullov. Efter man har haft prov på prov + inlämningsuppgifter de senaste veckorna så ska det blir skönt att ta det lugnt!
 

Och idag sticker jag och mamma till Grand Samarkand en stund för att fixa de sista julklapparna, sedan ska jag försöka hitta en nyårsklänning så man har det fixat. Sedan får man se om man träffar Danne en liten stund, beror lite på! Annars blir det ganska lugnt idag för min del, packa lite smått inför imorgon kanske då jag och Sabina har bokat fotostudion.

Men nu ska jag göra mig iordning och sedan drar vi till stan!

 

Från förra fotograferingen i studion.

 

Freakin' happy!

Jag är nog världens lyckligaste människa just nu!
Trots att jag får ryck på min fot och hoppar på kryckor så är allt annat så himla bra!
Till exempel så ska jag tatueras om 2 dagar, sedan är det snart jul och nyår, vilket är mysigt!
Har haft en superbra helg för övrigt, i fredags bowlade jag med Cazzie, hennes bröder och hennes pappa och innan det åt vi på Hong Kong. Och i söndags åkte jag till julmarknaden med en kompis.
 
Nu ska jag försöka städa rummet lite smått, får se hur det går med foten och kryckorna. Ha det bra på er !